Home > No Sound > Flash Player Sound Not Working

Flash Player Sound Not Working

Contents

I have checked that all browsers are the most current version and gone through the items on this adobe help page:http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-games-video-or.htmlThanks to Chris Campbell at Adobe, for posting the sound samples Thanks for the tip!! You May Also Interested In: Adobe Flash No Sound WaveMapper TrickFix Windows No System Sound and Audio ProblemYoutube, Dailymotion, Flash Videos, Games &…YouTube Video Sharing and Hosting By LK| 2016-02-04T16:26:50+00:00 August But try this tooooo…. Check This Out

You do not have to restart windows.. Video still played without no audio. ''guigs2 [[#answer-741588|said]]''

''I tested a twitch channel and the volume showed up for a Window 7 vm with the former version of Flash installed. Legend Correct Answers - 10 points © 2016 Adobe Systems Incorporated. Using the site is easy and fun.

Adobe Flash No Sound Firefox

Click HERE. I ended up plugging the speakers in a 7.1 slot ( I guess). downloaded Flash Player 11.2.202.233 :http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/installers/archive/fp_11.2.202.233_archiv e.zipso thanks for the memories dev team. diego Excuse me, REdlandter….but how I can get back the WMDAUD.DRV and reisntall it?

Does the twitch player use the DRM plugin? But when i try n play a sound in flash and swf files, no sound is heard.can some1 plzzzzzzz help.tried so many things but not working :(. System Restore didn't work. Flash Player No Sound Windows 7 Under "Miscellaneous", make sure "Flash media" is unchecked. 10.

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html COOLIENUMBERONE open up control panel, double click on speaker icon, at the top you will see some tabs click on sounds..choose WINDOWS DEFAULT SCHEME…you don't need to save the one Contact Us Privacy Policy Legal Notices Report Trademark Abuse Source Code Twitter Facebook Firefox Friends Switch to mobile site Skip to main content Switch language Skip to search X Tap here Sound worked for everything except Flash/YouTube. If it happends again, Ill write here.

Opt out of any trial pro version during install. Adobe Flash Player Sound Settings The video / audio team is still hard at work trying to fix the audio problems introduced in 11.3. I found this out when I used earphones and switched the playback from my G35 to Realtek HD Audio. Thank you for the suggestion though.

Flash Player No Sound Windows 10

Report Gollum- Feb 9, 2015 09:34AM bottom left of youtube window speaker is muted Report Mackie- Apr 15, 2015 02:58PM Yes. This could be a good excuse to try out a new soundcard :D That worked for me. Adobe Flash No Sound Firefox Re: No sound in Flash bob_franken Jun 15, 2012 2:40 PM (in response to CharlieORourke) I was finally able to get sound to work by reverting back to Flash 10.3. Adobe Flash Player No Sound Chrome oh and a fuck'ena to you as well for a job well done MishimaH The solution on this site worked for me: http://forums.techguy.org/multimedia/490867-fixed-adobe-flash-no-sound.html steve Thank you very much.

euro to anyone who reads this: Alex' suggestion worked for me! his comment is here I played a fifteen second clip I had on vlc media player and the sound during those times can ran from being mute initially to going in and out, sometimes with Everything I read to do was wrong. Thanks again. Flash Player No Sound Mac

From what support site is the driver from? Re: No sound in Flash pArthiva1 Jun 10, 2012 4:51 PM (in response to CharlieORourke) Unistall the latest Flash update and reinstall the previous Flash 11.2 here's the linkhttp://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/installers/archive/fp_11.2.202.233_archiv e.zip Like Besides that I have the normal Windows Media Player that comes with WinXP installation. http://sistemainmo.com/no-sound/flash-sound-not-working.php Tekken Back to top #9 DaveTheAnalyzer DaveTheAnalyzer Topic Starter Members 8 posts OFFLINE Local time:12:13 PM Posted 18 December 2014 - 05:50 PM @circles7 Yeah, I tried the suggestion

Adv Reply Quick Navigation New to Ubuntu Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support New No Sound On Videos My settings were already set correctly for Storage, but I found deleting the sites from “Website Storage Settings” fixed it for me. THIS WORKS!! This indicates that the bug is not audio codec specific (such as to VIA, RealTek, Creative, etc.), since the USB headset has its own set of audio drivers.

Anyone got a fix? 3 replies 40 have this problem 26136 views Last reply by bjamesj 1 year ago Perparim Posted 12/12/14, 1:03 AM There is no audio on YouTube videos,

I'll just have to play around with settings more. Still working on trying to fix the problem with that now. Internet Explorer: Tools -> Internet Options Firefox: Tools -> Clear Private Data Opera: Tools -> Delete Private Data # Empty your temporary files folder. Firefox Youtube No Sound UPDATE: sound is back. 1.

Jared V redlantern: great info. James Err, just went through the entire downloading installing running of that Regcure to find I have to buy it! I've put the logs of each program under a spoiler cut. http://sistemainmo.com/no-sound/flash-sound-not-working-debian.php After using the Flash Player uninstaller and installing 11.2.202.233, I used the audio tests that Adobe provided in an earlier comment on this thread, and unsurprisingly HTML5 test worked fine but

Like Show 0 Likes(0) Actions 18. After rebooting it, I discovered that the sound is not working in flash player. UPDATE: ok, some sites wouldn't work with 10.3 on firefox. I've done what's listed above, both parts of it.

I didn't know why the WMDAUD.DRV was deleted though it was protected. What has been happening to me is this: Video files on my computer work fine. Best Regards end Hapy Holidays ! Sign in to add this to Watch Later Add to Loading playlists...

no sound?? Click here to Register a free account now! Flash stores its files in a temporary files folder. My soundcard works perfectly with everything.

On the Audio tab, set "Default Music Synthesizer" to "General MIDI". Kris I had no sound on YouTube for two days…..it drove me nuts!!!!