Home > No Sound > Head Unit Speakers Not Working

Head Unit Speakers Not Working

Contents

Couldn't find antenna +/- thoughAnthony says : Reply August 14, 2015 at 6:38 pm I have just installed an aftermarket head unit in my wife's 2001 vectra and now the power Easiest way to locate the correct fuse is to look in the Owner’s Manual and find the fuse number and box location. Turn on the stereo system. And other times it will just keep turning on and off on and off repeatedly. get redirected here

FC RX-71st Generation Specific (1979-1985)1st Gen General DiscussionBuild ThreadsGroup Buy & Product Dev. Second could be that your vehicle has a stock amplifier that came with the vehicle and you have to bypass that to get sound to your speakers. pull it apart and tap into the front speaker wires directly off the headunit with a spare speaker and see if you get sound. When the engine is stared or ON the player goes OFF as long as the engine is on. https://www.lifewire.com/car-speakers-stopped-working-534634

Car Stereo No Sound From Speakers

Karl 2005 Enthusiast 6MT karlh is offline Quote post #6 of 9 (permalink) Old 03-06-2011, 09:29 PM willy Grand Touring Member Join Date: Nov 2005 Location: Florida Posts: It also does this during music playback when playing higher notes. Yes No Voted Undo Score 0 Cancel Add a comment 0/1024 Cancel Post comment Are you sure you want to delete this zzzzzz?

i have a dodge caravan 2005Austin says : Reply July 20, 2016 at 2:23 pm I recently installed a Pioneer AVH-4800BS and it worked great on the first week but now iTrader: (35) Join Date: May 2008 Location: 732 Posts: 4,252 its gonna sound trivial but can u post a pic of your harness? However the pins being jumped don't really make sense. My Car Radio Turns On But No Sound Comes Out if so with improper input to the rear amp coulda blown out the front channels.

All I had to do was unplug the rear speaker connector from the harness adapter (since both rear speakers are blown anyways). Pioneer Car Stereo No Sound Should someone have experienced such problem, please let me know what might be the problem as I have already had some attempts with my techs but to no avail as the It is black with yellow stripe. Today 03:34 PM by 7rrivera7 1 Newbie getting 2003 350z Yesterday 11:32 PM by dkmura 5 350Z Footwell LED Kit!... 11-11-2016 09:43 PM by Diode Dynamics 16 Nissan 350z LED... 11-11-2016

As soon as I installed it, it worked fine. Car Radio Stopped Working Posted by rowlandjc10 on Thu, Oct 21 2010 12:10 AM I have not resolved the issue yet. If the speakers work with the new wires, however, it’s a safe bet that your problem is with the old wiring, in which case routing new wires will fix the problem.You The problem lies in the RCA cables that run between the head unit and the intermediate component (if you have one, the amplifier if you don't).

Pioneer Car Stereo No Sound

CD, MP3, WMA, WAV compatible car stereo 3 Questions View all Brett Hartt @brett Rep: 89.2k 166 101 245 Posted: 04/23/2010 Options Permalink History Subscribe Unsubscribe Why does my Pioneer stereo why not find out more Thank you.Erika says : Reply September 30, 2015 at 9:53 am I bought a Jensen in dash gps unit and a back up camera to go with it. Car Stereo No Sound From Speakers ehowauto 77,119 views 3:08 how to play your car stereo at home - Duration: 7:02. Head Unit Has Power But No Sound also changed out all 3 radio fuses,CarAudioNow says : Reply March 27, 2016 at 3:35 pm Hi, please post all questions on our new forum: forums.caraudionow.comSkyler says : Reply March 25,

Todd Harrison 55,772 views 44:06 Car Stereo Head Unit Install ** No Sound ** Amp Not Turning On ** work around. I have searched and searched through pages of threads here trying to find some help but I post this in a last resort. I know about the various mounting kits available but have yet to find anything that will help me. I just get no audio. Car Stereo Stopped Working No Power

Should I do something differently?melo says : Reply June 26, 2015 at 1:26 am hi i bought a car with pioneer car stereo and with ryan audio car amp. Help plzz!Gina says : Reply April 5, 2016 at 6:57 am I have 2005 nissan sentra and i bought a slide-out screen it was working perfect but all now it keeps and yeah maybe they're just blown out or somethin. I'm desperate.

When researching what color this wire was it said my vehicle doesn't have this wire. Car Stereo Has Power But No Sound gabescanlon Interior / Exterior / Audio 1 08-11-15 06:59 PM Tags 6300, civic, continuity, deck, harness, head, installed, pioneer, show, si, sound, sounds, speaker, unit, wiring « Previous Thread | Next I had the test lead connected to the wiring harness plug, so I think the problem must be with wiring harness plug on the radio.

Did you use a harness or did you ghetto rig it?

Tires Find the right tires for your car Insurance Get a free insurance quote Recent Discussions 2 Newbie looking for... In car audio systems that use external amps (both OEM and aftermarket), the amp is the most common cause of this type of problem, since the audio has to pass through Any and all advice is appreciated in advance!Ted says : Reply August 4, 2015 at 8:48 am 1998 Monte Carlo btw 🙂Robert Harden says : Reply August 2, 2015 at 1:40 Aftermarket Stereo No Sound It seemed like this issue was happening more in the summer than now.

Please help meGurpreet Singh says : Reply February 8, 2016 at 10:11 am I Have bought Maruti's new Baleno Hatchback, i found a problem with Music system. Preview my answer Post my answer View Statistics: Past 24 Hours: 87 Past 7 Days: 645 Past 30 Days: 2,689 All Time: 35,714 22,581 Free Manuals 89,388 Solutions 6,841 Devices iFixit If the factory amp powers your mids and highs, this would be the problem. I am not sure if I connected the right wires, but from digging on this site, I found a post that said to splice the blue/white wire (amp/remote signal from the

Community Links User Tagging Statistics Search Forums Show Threads Show Posts Advanced Search Google Search Go to Page... Interested in the FT-1? It is hooked up to an external amp and i can get the bass of my amp and subs but no treble from my stock speakers. The time now is 11:39 PM.

Just curious if anyone else has had this problem with their factory stereo.Rebecca Scoffield says : Reply August 15, 2015 at 3:12 pm 97 Saturn sl2 just installed a pioneer Bluetooth Blue/White wire located on Head Unite wire harness."Where is the solution ? If it's amped, the door speakers are the only things running off of the amp. Can somebody help me out, i think the problem is the fuse.Miguelito says : Reply July 16, 2015 at 12:07 pm Hello, I'm having an issue with my car stereo.

Plus this time before you put it back in be sure to cover all non used wires with tape or something to prevent shorting. I decided to hook up both the red and yellow wires together (ignition and constant) and i get power, but can't turn the radio off. In this case, include an amp into your sstereo configuration and problem solved.